MAX

Idag kommer pappa Donald hem. Äntligen! Som överraskning har jag införskaffat inte mer än två maxböcker samt en pippibok spanska. Adriano älskar Max och nu kan slipper Donald läsa på svenska. Max Kaka(=bajs) heter som tur är inte samma på spanska.




IDOL

Jag väl ändå inte ensam om att vara IDOL-beroende?

Än så länge.

Snigeljakt med Lillan & Nalle

Livet ändras en del när man själv får barn. Mitt i studentlivet för 3 år sedan gick jag sällan på snigeljakt i skogen om eftermiddagarna. Men det gjorde vi idag, igen. När vi står färdig packeterade vid dörren pekar Adriano mot hans rum och ropar "lillian". Hon och Nalle fick följa med och åkte både rutschkana och ramlade på stigen. Några sniglar hittade vi inte men hade väldans skoj ändå :)



På snigeljakt





Borstar av Nallen skräp




Låtsas att stenen är en häst




Mamma vill också vara med




Adriano åker med Lillan i famnen



Plockar skräp

Taskigt...

Somnade när jag nattade Adriano idag och missade både Idol och Svenska Hollywoodfruar. Buhu.

Stackars mig...!

12 km

Idag var jag lika glad som igår när jag var ute och sprang. Så underbart!

Sprang ner till stan, ca 4km där Bella väntade. Vi tog en runda runt Stångån, hur vackert som helst, och klockan visade knappt 12 km när vi var tillbaka. Pratade igenom oss joggingpasset men sprang ändå på 1.03tim, helt ok!

Efteråt tog vi världens godaste Chai Latte  och nypressad äppeljuice, på riktigt.




Ost för den ensamma mamman

Vad kan passa bättre än manchego-ost, grissini och Chai latte a la Espresso House?



Donald ropade precis. Vår katt Negra sitter och slickar på osten. Gott.

Känn pressen!!

Anmäld!
Du har registrerat en kommande räkning till bankgiro-ocr nummer 315-6320, GÖTEBORGSVARVET på 445 kr att betalas 090928.

Cissi: Anmäl dig NU!

Pappa: Känn pressen!






Göteborgsvarvet 2010 går den 22 maj 2010.
Perfekt uppladdning till Stockholm Marathon som går den 5 juni!!

Ingen Body Pump idag heller

Såhär ledsen blev jag när jag fick höra det. Instruktören sprang tydligen Lidingöloppet igår och känner nog sig lite mör idag. Klenis! Det är ju 30km men i skogen och inte på asfalt, så det räknas inte!


Shopping med Adriano

Det blir bara roligare och mer underhållande för varje dag som går att umgås med Adriano. Han är ju snart två, stora killen. Än så länge är han en 1åring:=) Han håller ställningarna när vi handlar och ser till att vi får med allt - och lite till - när han lägger ner allt möjligt i korgen.

Gud nåde den som står i hans väg i affären!


Back in business!!

Vad underbart det är att springa! Efter två veckors helvila tog jag idag mig en springtur i skogen på min favorittid på dygnet. På vardagarna är det svårt att gå ut och springa när det är läggdags men perfekt tid vid 18, älskar det.

Jag sprang med ett leende på läpparna från första steget. I Ipoden gick samma låtar som jag lyssnade på de sista 5 km på Sthlms Halvmarathon som väckte "gamla" minnen. Det bästa med att springa i ett elljusspår är att det är massa andra som också gör det som kan kan tävla med, vare sig de vill det eller inte. Idag blev mitt första offer en kille - de är roligast eftersom det känns så jobbigt när en hurtig tjej springer förbi dem. Denna kille tyckte verkligen att han kunde springa och såg ut som en skuttnades kanin. Jag tog upp jakten och lade mig bakom, sådär lagom att han upptäcker mig. Han vänder sig om när han hör mina rappa, pigga steg. Å Nej, tänker han, en tjej håller på att springa om mig. Han ökar genast farten och min puls ligger i 180 för att hinna med, ingen fara men rätt snabbt. Efter nån kilometer så kommer första backen och jag tänker, nu ska jag glänsa... Ger mig själv ursäkten att jag ännu inte kört några snabba ruscher och tar fart uppför backen. Springer i ilfart om honom! HA! Vid toppen stannar jag och vilar och han får springa vidare. Han skäms. Garanterat.

Vem blir morgondagens offer? Kanske blir det du...



Mobilbild eftersom kameran mystiskt försvunnit.

Städtant eller skolfröken?

Så här tråkig ser jag ut när jag städar och packar hemma. Inte så het direkt!

Tur att min bättre hälft Adriano är sötast i stan!


 

Outfit: Magnum mandel mini, PO.P

Man får passa på att grisa ner sig när pappaperfektionist inte är hemma...


Snacka om lat!

TVÅ hela veckor utan träning. Nu tror jag minsann mina benhinnor är kurerade och imorrn sätter jag igång igen. Kära kompis Bella ska dra med mig på Body Pump imorrn bitti och tänkte försöka hinna jogga lite innan eller efter.

Känns i kroppen att man vilat och har säkert lagt på mig ett kilo eller två, men de försvinner ju direkt ändå:)

Idag älskar jag....

min bror :=)

Buenos dias!!

Kom 15 min sent till dagis idag. Alldeles lagom.

Snoozen fick gå en extra gång.

Adriano gick snällt med tallriken till mig och frågade med sina hundögon om han fick äta upp knäcket framför tv:n. Det fick han.



Så här fint blev det när vi sålde vår säng igår.

Migrationsverket

Idag så fick jag & Donald åter igen förklara att vi fortfarande är ihop och att vi fortfarande har barn tillsammans. De tog in oss var och en i ett rum för att förhöra oss, något mildare än förra gången då vi fick svara på kontrollfrågor som hur det såg ut i vår lägenhet. Nästan lite nervöst när man kommer in och de säger att det är straffbart att lämna oriktiga uppgifter, då måste man ju tänka efter och snäpp på att man säger att vi inte känner varandra, hihi. Nja.

Nu slipper vi migrationsverkets karusell, äntligen!

Äppelmos

Min lilla charmknutte var bara så söt vid kvällsmaten när han smakade och försökte säga "äppelmos". En skrattande mamma sprang som vanligt iväg och hämtade kameran. Har lagt upp filmen på youtube, ni måste bara kika. Håller tummarna för att han är frisk imorgon då något säger mig att det är hans tur att bli sjuk nu. I våras var han sällan frisk en hel vecka i sträck, stackarn.



Är helt skitless på att packa & städa nu. Ussa! Tänkte i protest gå och läga mig INNAN kl 23 idag.

Idag älskar jag....

....vår bil! Tänk att en 12 år gammal kombi kan underlätta livet så mycket...


Nästan våran bil...

Idag är jag glad över att..

...Blocket & tradera finns. Annars skulle jag behöva gå med våra gamla saker och möbler till bytardagar uppe i samhället som man gjorde när man var liten.

Snart sover vi GOTT och no more Ikea billigaste skräpsäng!

15 dagar tills vi lämnar....

Fick tvättat alla fönster idag! Även emellan! Varken regn eller tre ziljoner spindlar och tvestjärtar kunde stoppa mig! Längtar nu tills vi flyttar!  Har redan fått en förfrågan om att tvätta fönster - men nej tyvärr Bella, det är inte roligt ;)

En riktigt bra förmiddag gick vidare till en tokrolig eftermiddag på simhallen. Adriano är helt galen i vattnet och vi borde nog skriva in honom på simskola snart :) Tycker att de andra föräldrarna är lite tråkiga som bara sitter och vaktar och observerar kidsen. Själv plaskar jag med och jagar - även i barnbassängen som är 20cm djup!

En av mina närmaste vänninor kom förbi för fika på kvällen. Eller kompisar som jag fortfarande egentligen säger, trots att jag nästan är vuxen. Har blivit en god vana senaste veckorna för lite allmän briefing. Kommer bo närmare alla vi känner här i Linkan nu så man slipper åka 20min för att hälsa på någon. Skönt!

Imorrn bli en ännu bättre dag. Saknar Donald och ser fram emot att han ska komma hem snart. Det är trist och tyst på kvällarna...snyft...

Förespråkare för att tvätta fönster

Jag har aldrig haft mycket till övers för att tvätta fönster. Det är ett nödvändigt ont som jag minimerar till 1gång per år, inte mer. För några år sedan fixade min pappa ett sympatiniärsåfattiga-jobb till mig & Donald vilket bestod i att tvätta fönster på ett hotell. Kan avslöja att vi bärjade med att tvätta fönster nattetid men fick göra om det både en och två gånger efteråt.

Ska nu kan jag tvätta fönster. En hink med vatten och Yes, stor svamp och fönsterskrapa. Massa gammla trasor att torka bort vattnet med behövs också.

Och nej, detta innebär inte att jag vill tvätta era fönster, bara för att jag kan. Det är sååå tråkigt!

Började med köksfönstret.
Ser ni vilken sida som är ren?



Saltgurka till frukost

Morgon!


Min lilla grabb har rätt speciella smaklökar. Äter gärna pesto med sked och saltgurka till frukost, som imorse. Mackan blev kvar på tallriken istället kom "meeja meeja" när saltgurkan var uppäten. Smaskens!



Mums!

Ny vecka, nya lådor!

En otroligt effektiv morgon. Har börja tagit ner tavlor och hyllor från väggarna och packat några lådor till. Om 2 veckor har vi redan flyttat!! Donald åkte tillbaka till Stockholm imorse, tråkigt men vi ses ju redan på torsdag då vi ska visa att vi fortfarande är tillsammans för Sveriges mest ineffektiva organisation, Migrationsverket. Spännande vad domen blir. Not!

Jag har ännu inte sprungit igen efter Stockholms Halvamarathon. Kände att mina benhinnor behöver vila upp sig rehjält så de är redo för ett riktigt tufft halvår! Sätter igång i slutet av veckan igen för att sätta personbästa Stockholm Marathon 5 juni 2010.

I vanlig ordning städade vi lite igår och Adriano ville såklart hjälpa till!



Adriano städar sitt rum
. Frivilligt.



Vart sitter knappen nu igen?

Packa packa alpaca

Nu har jag satt Donald i arbete också. rensa papper och gå igenom saker. Han är bättre än mig på att slänga saker, som tur är!

Imorrn blire till att va ensamstående i 5 dagar igen. Adriano har bokstavligen puttat ut mig ifrån hans rum vid läggdags dessa båda dagar och vill bara vara med pappa, så vi får se hur det går imorrn...

Najt!

Först på IKEA!

Vad tror ni jag gjorde imorse när ni låg och sov? Det gjorde jag med, för en gångs skull. Donald kravlade sig upp i vanlig ordning kl 7 och sen byttes vi av vid kl 9. Adriano och jag passade på att åka till IKEA och vara först in när de öppnade. Så lungt och skönt... Tyckte däremot väldigt synd om den lilla pojken som blivit lämnad i ikeas lekrum som enda barnet. Stackarn fick sitta med personalen och kolla på film.

Så, vaför åkte vi då? Jo, flyttlådor såklart. Och så korv, förståss.




Outfit: Po.P allover!

Idolbilder på mig!!

Nu har fotografernas bilder från Stockholms Halvmarathon kommit!



Är jag coolast eller? Och framför allt så ser jag så himla pigg & fräsch ut!

Första besöket hos frisören!

Stort!

Idag har Adriano varit hos frisören för första gången i sitt liv. Jag har länge hållit kvar vid att hans småfjun ska få växa men nu såg det nästan ovårdat ut. Dessutom hatade jag själv och gå till frissan som barn och mamma klippte mig tills högstadiet. Sagt och gjort, vi bokade en tid hos frisören med bil och film. Snäll och väluppfostrad som han är satt han knäpptyst under hela klippningen men händerna stadigt på ratten. Duktig pojke..!











Vad gillar ni bäst?






Och efter...!
Genast 1 år äldre!

Gamla bildseriefilmer

Kommer ni ihåg de där små böckerna eller små häftena som man kunde se en 3 sekunders bildseriefilm från om man bläddrade igenom snabbt?





Nästan som klossar...



Börjar bra!



Rackarns!



Ne, nu...!



Söt ändå...!

FILMEN SLUT!



Charlotte med i kändisdjungeln

Ne, Challo, jag pratar inte om festen med Mi Ridell.

Det här är min kompis Charlotte när hon var liten. Och jag med för den delen. Och snart Adriano! Det måste väl ändå vara lagligt för oss rödtottar att klä ut oss till pippi, eller hur? J*vla lördagspippi ni andra!


Foto: Bo-Aje Mellin/SVT Bild

När jag satt och tvingade mig själv till Kändisdjungeln ikväll så var det en tant med vid namn Inger. Fattade först inte vad hon gjorde där men så slog det mig att hon var så innibannemig lik någon...och då föll femkronan ner. PIPPI!

Underbar eftermiddag

Vilket lyx att ha eftermiddagarna lediga till att leka. Efter jag hämtat Adriano på dagis så tog vi cykeln och stämde upp med Catharina & Nathalie för att äta Köttbullemiddag på IKEA. Man gör vad man kan för att de små liven ska äta och köttbullar står högt på Adris rankinglista. Hela fyra stycken åt han, och de är ju nästan enorma jämfört med mammas små delikatessköttbullar.

Adriano blir mer och mer självständig för varje dag och kan springa iväg en stund för att strax komma tillbaka. Så länge vi vet var vi har varandra och han inte springer all världens väg som han gör ibland... Han ropade glatt efter Nathalie och hon letade efter honom. Äntligen verkar de börja tycka om varandra.  Jag och Catharina tycker det skulle vara sååå roligt om de blev kära på riktigt med! De pussades för första gången idag. På riktigt!



Visst e de sockersöta tillsammans?


Hjälp mig mamma!




Spelar på munnen i badet. En av dagens bästa stunder!


Adriano somnar och jag sätter mig och njuter av IDOL. Gör en kanonstor Chailatte med tre(!) sockerbitar i, vilket jag i princip aldrig har i te annars. Det blir bara sååå gott!

CHALLO! Du e så rolig. Ska tillägna ett inlägg enbart till dig imorgon :)

 


Sötast i stan!



Adriano har fått för sig att hans morfar även heter mormor och kallar därför både mormor och morfar för just mormor. Här kör han mormors gamla bil i sommarstugan i Luleå...


Sötast i stan brukar jag säga att Adriano är. Kusin Tilda är även hon sötast i hennes stad. Är det inte så att man bara smääälter..

Han är bra söt!

Tänk vilken tur jag har som fått en så otroligt söt son. Och tänk alla stackars föräldrar som måste gå runt med mindre söta barn och skämmas. För er som är tröga hoppas jag ni förstår lite ironi, annars ring ironijouren.



Ute i lekplatsen och åker kana. Adriano posar framför kameran - som vanligt.



På väg upp

Framsteg!!

En kväll nästan helt utan TV-tittande. Tänk er det. Rätt skönt faktiskt. IDOL hör ju till standard och räknas bort...

Vet ni vad?
Något riktigt mäktigt hände idag. Jag nattade Adriano och bestämde mig för att gå ut ur rummet när han började sätta sig upp i sängen. Jag sa " Go Natt, älskar dig" och pussade honom på pannan. Jag går ut och förväntar mig att han snart ska ropa. Men icke. Grabben somnade själv! Yesssss..!

Flyt

Pratade med Donald som var på väg till jobbet i Sthlm för några timmar sedan. Konstigt att vara halft särbos..

Iallafall så känns det som vi har flyt nu, vilket vi ofta har. Ingen anledning att hålla på att oroa sig i onödan för saker som ändå fixar sig. Allt ordnar sig, alltid.

Jag har packat massor och har nyss hämtat 7 flyttkartonger till från förrådet.



Lite lunch mitt i allt. hemlagad Västerbottenostpaj med grakisk sallad - min favorit!
Äter detta utan problem 3 ggr i veckan..



Flyttpacka

Idag ska det hända grejjer här hemma minsann. Minst 5 fulla flyttlådor är målet, helst lika många till tippen. Det är ju bara drygt två veckor kvar till flytten går.

Ska bli sååå roligt att inreda om på nytt och göra sig av mig tråkiga möbler och andra saker som vi lessnat på. Blir garanterat inflyttningsfest i den nya lägenheten :)

En liten början från igår kväll.

Svenska Hollywoodfruar

Detta däremot är vad jag kallar underhållning



Njöt av gårdagens premiär men tro det eller ej, avundas inte deras liv utan sitter hellre här i Linköping, där jag kan lukta på blommorna, tre ljusår närmare jorden. Att ha quality-time med sina söner genom att gå till skjutbanan låter ju riktigt klokt... Men som sagt, bra underhållning.

Min klara favorit är Maria Montazami, hon har verkligen alla tomtar hemma.

Bilder: www.tv3.se

Min egna Djungelblogg

Över kvällsfika med bella fick Kändisdjungeln stå på i bakgrunden. Snacka om pinsamt program! Vilka är dessa s k kändisar? Vad Ann Söderling som bl a är gammal Frida reporter gör där fattar jag noll av. Torleif, kom igen. Tackade alla intressanta nej eller?

Någon som följer denna kassa såpa?


Bild: www.Tv4.se

Restaurang Saltsjöqvarn

Alltid när man är på besök hos mamma så kan man vara säker på att äta gott. Hennes middagar är gourmet jämfört med här hemma. Senast var det spanska tema med tortilla de papa, lomo och lufttorkad skinka. Göran är känd för sina hemlagade köttbullar , vilka vi blev serverade på fredagskvällen som uppladdning för halvmaran.

 

 

Mamma har även några riktigt fina, roliga och mycket omtåliga "leksaker" som Adriano fann intresse för.

Som den här godislampan.

Eller några utan de andra omtåliga leksakerna i fönstret...Eller tv:n..

 

Så här söt och inpackad blir man när man är jättetrött! Rödluvan!

 


Kan själv

Adriano börjar sakta men säkert komma på att han kan göra saker själv. Som att köra vagnen. Eller krypa up i vår säng, ta av sig jackan och mössan.

Hitlerjugend?


Man får passa på att underhålla sig när man väntar på bussen..



Välförtjänt träningsvärk

 

 

Träningsvärken har kommit och är här för att stanna denna vecka. Varmt välkommen och välförtjänt, dessutom! Loppet i helgen var för en gång skulle riktigt roligt och njutbart. Jag höll någorlunda jämt tempo hela loppet igenom och tyckte att de sista 5 km INTE var värre än att föda barn, till skillnad från Göteborgsvarvet för några månader sedan. Efter några km hittade jag en löparkompis och vi drog varandra in i mål, helt sjukt galet. Kommer säkert aldrig träffas igen men peppade varandra genom hela loppet och kramades och
presenterade oss efter mållinjen.


Foto: Snodd från Cissis blogg.

Cissi, min svägerska, numera även kallad blixten, sprang ännu snabbare än mig och hamnade under 1.52!! Det ni, småbarnsmammor.. Mycket credd till henne!

Far, Filip , Magda & Uffe , Mamma & Göran kom och hejjade och jagade runt oss. Pappa sprang hela 10km och siktar nu in sig på Stockholms Marathon 2011 har han nästan lovat. Då är han 61år och det vore rätt ballt...Lillebror Filip har redan anmält sig till hans första långlopp, Göteborgsvarvet 2010.


Dagen till ära firade vi syster Minnamonster som fyllde 29 med en snigel i magen.


På väg till Magdas firande. Matchimatchi! Gick under kodnamn Vivian under helgen, gissa varför.


Tårta, fika och kvällsmiddag på Helen's krog. Riktigt gött!

Sthlm Halvmarathon Personbästa!

1.53.11. Say no more. Är mer än nöjd.
Hittade en löparkompis, Anna, på vägen som jag sprang sista 19km med. Hon drog sista 5km när min puls låg i 185-189.
Cissi väntade efter mållinjen och tog emot mig som föll till backen. Hon fick också en bra tid, hade inte en chans att hinna ikapp henne!
UNDERBART! NU VÄNTAR STHLM MARATHON 5 MAJ 2010.
Bilder kommer senare...

Leverpastej och trumpet

-Kan du spela trumpet pippi?
-Hur ska jag kunna veta det om jag aldrig har försökt?

Adriano gjorde en eget trumpet imorse efter allt papper från rullen "sess-jå"(kort för desapareció, "borta" på spanska). Detta efter att vi smort in bordet med leverpastej. Mumma!

Adriano log idag när vi kom till förskolan, eller dagis som jag fortfarande säger. För första gången vinkade han glatt till mig när jag gick iväg. Ni som är småbarnsföräldrar vet att detta är STORT!

Trött trött trött...


Har idag packat två flyttlådor. Det räckte.

Vaknade 04.30 imorse och kunde inte somna om. Adriano gjorde mig sällskap från kl 06.00 så jag slapp vara vaken själv... Planen var att lämna Adri tidigt på dagis, kl 06, och cykla i ilfart till universitet för att jobba gratis på TEAM-dagarna. MEN under natten fick jag besked att det var lång kö redan vid 02, så det blev inget jobba gratis i år heller. Fascinerande ändå att folk sover över för att få arbeta gratis, eller hur? Ofta med baktankar om kontakter och framtida jobb. Men ändå.


Imorgon väntar frissan för att bli helgfin inför mellansysters födelsedag. Bara 9 månader sedan jag var där sist så det börjar bli dags. Kort-kort igen, kanske?

Nite!


Energirik frukost

Så smaskigt att länsa smörpaketet!

Observera att vi undviker transfetter (Bregott istället för Lätta) på inrådan av mormor Rödholm.


Ser ni mig?

Nej, inte än inte.

På lördag får ni komma och heja. Jag har sveriges fotbollströja (hemmatröjan, den gula) och en vit keps på mig och svischar troligtsvis förbi Dig i en väldig fart...

Ingen Pinne

Lillebror Filip, aka Pinne kom inte med i dagens Idolavsnitt. Får kika imorgon istället, går inte att missa!

Nu längtar både jag och Adriano till helgen. Jag har spring i bena och Adriano saknar sin pappa och vill träffa resten av tjocka släkten som samlas där nu på lördag.

Var och hälsade på Catharina och Nathalie i eftermiddags. Det slutade med en fika på stan: Pricessbakelse, "choklad"-boll och pistagebulle. Adri passade på att tappa ner ett glas på golvet med hopp om att öka den ekonomiska tillväxten i vårt land.





SLÅ PÅ TV:N. LILLEBROR PÅ IDOL!

IDOL är i göteborg och min lillebror ska vara med på audition. Filip, 16år....

Tom busfabrik

Så här roligt kan man ha på busfabriken en vardagseftermiddag. Adriano hittat två tyska kids som han följde efter och lekte med. De pratade med honom på tyska och Adriano på sitt eget lilla spårk.
De verkade som om de förstod varann.

I början sa jag till honom, precis som plastmamma Ingrid sa till mig en gång: Don't mention the war...


Pippi pelikan

De som tvivlar på att Adriano är rödhårig kan beskåda denna lilla bild:

PippiAdrianoLajnen med mannagrynsmustach.


Den religösa kusinen från landet flyttar till stan

JA! Det ÄR sant! Har imorse varit och kollat på en lägenhet nere i stan, bara några stenkast ifrån stora torget.
Och vet ni vad ?? Dit ska vi flytta! Vi hinner få iordning fint lagom tills Donald mamma kommer på sitt första utlandsbesök till Sverige.

Helt gratis denna morgon ingick 1 timmes cykeltur runt till lägenhet och kontor och tillbaka. Dagens träning avklarad!

Ååå vilken underbar dag...

Mardrömmar...

Klockan har inte slagit tolv och A har vaknat minst 5 gånger redan. Mycket kärlek och klapp på lilla huvudet önskar och får denna lilla grabb, kanske för mycket ibland ;)

Najt, dags att sova innan Adriano & Lillan börjar spöka!

Ballongpool inomhus

Titta så fiffigt! Jag och Donald tyckte igår att badpoolen kunde tas in och göras lite roligare. Det tyckte även Adriano.

 

Roligast är när de smäller! Outfit: Po.p, Naked

 


Bussparad

Så här söt är Adriano när han leker i vardagsrummet. Mammas morfar Olle visade Adriano hur man gör en bussparad i Frillesås i somras och sedan dess åker alla bilar och bussar på rad hemma. 

Outfit: PRIMARK & Libero

Snart ny lägenhet!!!!

Lilla Negra är inte överförtjust över det faktum att vi ska flytta. Har idag varit och kollat på ett jättefin lägenhet nära Adrianos förskola som jag hoppas på. Imorrn bitti ska jag kolla på en till nere i stan. Tänk, det lönar sig att ringa runt och mejla till alla hyresvärdar man hittar...


Som fisken i vattnet!

Nyss kommit hem från SIMHALLEN där Adriano (& vi själva) har plaskat runt som tokar.Vi tänkte att kommer vi dit tills de öppnar kl 10 så får vi vara själva en stund. Ungefär 100 andra barnfamiljer tänkte samma sak...

Ni som såg Adriano bada i somras, han är nu ännu galnare som kryper runt i bassängen och drar sig framåt med armarna och böjer ner huvudet under vattnet. Underbart att se! Snart hoppar han från 5:an själv!

Surprise!

Donald somnade framför filmen. Igen. Länge sedan vi såg en hel film tillsammans på en och samma kväll... Najt!

Pappa kom hem, för jag längtar efter dig...

Inatt kom Donald hem och skuttade glatt upp kl 4 när Adriano vaknade och ville ha välling. Länge sen det var sååå roligt att gå upp mitt i natten. Jag sov vidare, snark... Ikväll har de ätit Donalds speciale-soppa tillsammans, så sött. Både jag & Donald har gymmat idag. Han på stan och jag genom att jogga runt i Linkan. OM 7 DAGAR SPRINGER JAG STCOKHOLMS HALVMARA! Ska skämma bort mig med tidig kolhydratladdning ikväll. Det gick ju så hiiimla bra senast när jag laddade för Göteborgsvarvet. Dags för film med buffalo wings, äppelpaj, marängschwiss och lite annat smått i gott.

Chai Latte i badet

Relativt effektiv dag idag. Har insett att det är lättare att hitta en ny lägenhet än vad jag trott. Läst uppsatser om miljöekonomi. Träffat Sandra med pepp och uppsatsfika på universitetet och en hel lekeftermiddag med Adriano. Drack chai latte brevid Adriano i badet. Tufft att vara ensamstående ibland ;)

Om 2 timmar kommer Adrianos pappa hem. Jag tror han och och Adriano har saknat varandra ganska bra så de får maxa helgen nu!


Dagens outfit

Mössa MeandI, Byxor Po.p, Tröja MeandI, Jacka Molo, Mössa MeandI, napp Esska. Blick Pappas.


Snart går han i sömnen

Klockan har passerat midnatt och det är hög tid för Adriano att vakna till första gången på natten. Natten till idag gick han från sitt rum till vårt sovrum strax efter midnatt KRAMANDES "LILLAN", HANS DOCKA. Han kröp upp i sängen och somnade om brevid mig, fortfarande tätt intill" Lillan". Det är så man smälter ibland..

Regn hela eftermiddagen vilket innebär SNIGLAR i massor! Mammas keps var lite stor men bättre än inget ;)


Lunchjogging på asfalt

 

Har kommit fram till att man är ganska snygg direkt efter man har tränat. Ser nästan solbränd ut istället för smått likblek. Tog en mindre runda på 8km idag varav de sista 5 på asfalt som träning inför Sthlms halvmarathon. Föredrar absolut skogen bättre. Lunch blev baljan-macka och smoothie framför The Ellen Show. Underbart!

 

Har suttit och kollat runt lite för vår D-uppsats - ska bli riktigt skoj. Ska skriva med Sandra igen som jag skrev med på C-uppsatsen. Vi kände inte varandra innan men funkade toppenbra ihop och varför släppa ett vinnande koncept?


Nästan lite tråkigt...

.

Nästan så att det är lite tråkigt när Adriano sover. Lugnt men tråkigt. Roligare att leka inte nudda

golv än att dricka te och städa lägenheten.. Magda ringde nyss från mataffären där hon var och handlade mat med Donald som har jobbat sin första riktiga dag idag! Stolta kramar härifrån!


Djungelboken

skrattar åt djungelboken

Dagens hoppande i sängen resulterade till ytterligare en bula för MiniGonzales. Jag var snabb med en påse med frysta vinbär men den gubben gick inte. Vi placerade oss framför tv:n och kollade för första gången en snutt på Djungelboken. Eller tja, första gången för Adriano och första gången för mig på sisådär 15 år. Mycket uppskattat!

När grätet lagt sig tog vi en promenad och letade efter sniglar. Donald har lärt ut hur man bäst trampar på sniglarna. Akta dig...


Sisådärja!

Cissi har meddelat att hon redan hunnit anmäla sig. Nu sover Adriano och jag är också anmäld. Baaaaallt!


Betalningsmottagare:

Stockholm Marathon/Tjejmilen AB (Marathon.se)
Box 10023
10055 Stockholm
organisations nr: 556265-9549
Vår referens: [email protected]

Köpare: Sara Nilsson

Sverige


Referensnummer:
Ordernummer:

Vi har idag (2009-09-02 20:40) mottagit totalt 905,00 SEK (varav moms 0 SEK)som betalning enligt följande:
Vara/Tjänst (id nr) Pris (SEK) Antal Summa (SEK)
Sara Nilsson (SM2010_ANM) 795,00 1 795,00
Avbeställningsskydd (SM2008_SK) 110,00 1 110,00
Att betala SEK 905,00
Varav moms SEK 0

Stockholm Marathon

NU har jag bestämt mig. Det blir Stockholm Marathon 2009! Var riktigt sugen på NY Marathon men anmälan för 2010 är redan stängt och det är tydligen svårt att starta där såvida man inte är elitlöpare.

Har även bestämt mig för att Cissi också ska springa, fast hon vet det inte själv än... Vi ska springa Sthlms halvmara nästa helg på min älskade syster Minnas födelsedag!

Min kära far skulle jag gärna dra med att springa maran men först måste han banta ner sig och sluta jobba 300%. Pappa får hoppa in i loppet på slutet och springa med mig istället. Gratis. Kanske hela vägen in på stadion och få en (till!) gratis medalj?


RSS 2.0