Ute i buschen

10 dagar i sommarstugan i Luleå med varierande täckning. Har ingen värmebölja till skillnad från resten av Sverige och det är det värsta myggåret någonsin i min livstid. Nåväl, med lite kläder stänger man de ute. Adri lever buschenliv med skog, kort lekar, drar smågranar, badar tunna... Helt underbart. Sov dessutom 13 timmar i sträck inatt.

Semester!

Nåja, inte helt semester då jag småjobbar mest varje dag men sommar och sommarstugor är alltid semester för mig. Förra veckan var Adriano & jag och firade Midsommar hos Johannes, Tilda och Cissi och vilade sedan upp oss i sommarstugan i Frillesås. Idylliskt som bara den.



KUSINMATCH!






FRILLE






En sväng med kidsen till LISEBERG. En van storkusin visar Adriano runt.




Den här karusellen " Små grodorna" tyckte Adriano var läskig och började gråta. Snälla som de var stannade de direkt och släppte ner honom. Nästa år kanske.







Idag tar vi nattåg till Luleå och min pappas sommarstuga. Där ska vi spendera tre veckor med att få myggbett, bada, åka båt, åka stor badring efter båt, bada, shoppa på rean, åka till arcus, plocka blåbär, leta åkerbär, spela Monopol, bada tunnan, slipa på snusen(vår lilla racerbåt) och gunga i storgungan.

Men först  tågresan på 16 timmar, är så spänd och det ska bli sååå kul! Åka tåg var en av de bästa saker jag visste när jag var liten.

RSS 2.0