Källa så klar

Adri hemma igen. Skönt. Känner mig lite borttappad utan honom även om lite träningstid och andrum kan vara skönt ibland. Efter en dryg vecka hemifrån är det tydligt hur han redan försöker låtsas glömma rutinerna. Skam den som ger sig, lärde någon honom när han var liten. 

Rutiner i all ära och ikväll sjöng jag på beställning en av min farfars favoritpsalmer "källa så klar" flera gånger, som vi sjöng väldigt mycket tiden efter han gick bort för 2,5 år sedan. Med nyss fyllda fyra år kommer Adri ihåg farfar och kommer fortfarande med undrande frågor om var/hur han är nu, vad händer sen, ses vi igen? Något som är säkert är att han alltid kommer att leva kvar i våra hjärtan.

Spring hästarna fria

Två löppass på tre dagar, 8 respektive 6km långa. Pulsen hög och farten låg, men vad gör det med perfekt löparväder i -8 grader, vindstilla och vintervitt. Har inte träningsvärk från gårdagens pass och hoppet om att komma igång igen börjar komma tillbaka. Kanske, kanske kan jag glida igenom den där halvmaran i Göteborg i år också. Halva loppet brukar jag säga kan gå på vilja. Klara du att springa en mil klara du två, har jag hört mig säga flera gånger.

Saknar mitt guld denna vecka som är sin far. Känns tomt och tråkigt, som om livet hemma är lite på paus tills världsordningen är återställd.

Årets första löppass

Stolt och helt slut kom jag hem efter 8km löpning med far. Tempot var maraton, dvs 6.15min/km men ansträngningsnivån på 90%... 

Denna vecka ska det tränas. Adri är med sin pappa så varje kväll kan och ska det tränas. 

Älska SJ

Så otroligt skönt att kunna åka snabbtåg heeeeela vägen från Härnösand ner till Stockholm. När Adriano idag undrade varför vi inte skulle åka bil hade jag massor av argument för tåg och mot att körsova i bil. Vem har annars möjlighet att bygga, koja, spela candy crush, blogga, dricka varm choklad och äta pannkakor och chips?


Ett sista adjö

Ett sista hejdå till 2013 tar jag idag. Värsta delen av bokslutet är över och nu kan jag äntligen leva i världen år 2014. Känner mig lyckligt lottad att ha de kollegor jag har på jobbet, även ( eller kanske just därför..?) en fullspäckad vecka som denna.

Längtan

Som vi längtar efter snö nu. Skidorna står redo och ullsockarna likaså. 

Senaste prognosen är att ikväll gör vi snöänglar, yihoo!





Tillbaka

Kändes lite udda att vara på jobbet idag. Kontoret var städat och alla människor gick runt i jullugn utan stress och småspring. Hoppas det håller i sig veckan ut.

Äntligen har Sveriges mästerkock dragit igång igen. Är som en slav för detta och springer till tvn så snart Adri somnat. Programmet klarar sig för övrigt fantastiskt bra utan Per Moberg.



Öppnar eget

Affär där allt är gratis. Kom och köp!


Someone's on a mission...

Definitionen av semester: städa ur skafferiet.
 
 

Nyårsafton 2013

Nu är det fullbordat. Året är slut!
 
Nyårsafton firades i alldeles lagoma mängder hemma med hela Härnösandsgänget, dvs Adriano, pappa, Carlo och mig själv. För ovanligheten skull lagade "vi" nyårspizza och med marängsvisch(ja, det båda uttalas och stavas så) till efterrätt.
 
 
Adriano kämpade sig fram till tolvslaget för att få skaka och dricka stora flaskan Pommac och titta på fyrverkerierna från balkongen. Han var smått lyrisk och höll igång oss med diverse shower och lekar medan vi andra var rätt trötta.
 
 

RSS 2.0