Snart är allt över

Ska tillbaka till min lägenhet nu med min resväska som jag bott med de senast 2,5veckorn.  Igår snickrade jag ihop ett skoskåp och ett matbord från IKEA som för första gången hade fel mått. Med lite egna justeringar fick jag ändå ihop det och nu är det bara tv-bänken kvar innan vi åker ner och hämtar alla flyttkartonger och andra möbler i Linköping imorgon. Frysen är halvfull och toapappret på plats. Lampor behövs inte förrän i augusti då det är ljust hela natten här :) Nu får mina nästa projekt bli alla lopp jag planerar i höst - måste alltid ha saker att planera framför mig, sån är jag.

Ah, just det. Glad midsommar. +12 och moln här. Men vad gör det - jag sov till 9.30 idag.

Jaaaaaaaa!

En mil till idag.Lugnt pass i prattempo på prick en timme. Med chefen dessutom i ett soligt Portugal backigt Härnösand. På lunchen. Är man personlig coach så är man.

10km
1:00:21 tim
6:00min/km
Medelpuls: 160
Totalt uppför: 267m

Varje dag får hon arbeta

Så oanträffbar som jag varit de senaste två veckorna har jag nog nästan aldrig varit. Långa arbetsdagar har resulterat i att jag kommit bra in i det nya jobbet och idag var själv utan mina två säkerhetslinjer. Jobbade bättre och snabbare än någon annan dag. Så jobbar jag. Det blir ganska bra det här om jag får säga det själv. Är så glad över att jag sökte och fick detta jobb!

Igår fylldes min tomma lägenhet av en storhandling mat samt nya Polarnkläder som kommit med posten. Rea såklart, på po.p alltså. Så jobbar jag.


Fortfarande blåslagen efter helgens bravader i Stockholm. Älskade syster Minna fick sin möhippa med många glada kompisar kring henne och Pole Dancingen stod bakom många, många blåmärken på alla möjliga ställen. Tänk att hon fick måla en nakenmodell, ni vet PÅ en nakenmodell. Lägger inte ut kort på det dock.

Sprang en mil igår igen, skittufft men det går och det gör inte alls ont nu. Nu är det bara att träna upp sig igen inför höstens alla lopp, redan anmäld till tre(!) stycken. Så jobbar jag.

busy

Tar fram datorn hemma var tredje dag. Så jobbar jag. Började nytt jobb i måndags och lyxtid med Adriano på eftermiddagar & kvällar.

Fick nycklarna till lägenheten igår. Adriano och jag var och kollade - vi hoppade runt och han ropade "jag älskar mitt nya hus, jag älskar Härnösand!". Funkar bra med andra ord.

Sprang en mil utan problem i förrgår.

Livet leker.

Kolmården - första besöket

Tänk att jag bott i Linköping i 8 år utan att besöka Kolmårdens djurpark. Grymt roligt ställe för vuxna såsom för barn. Frågan är vem som egentligen tyckte att delfinerna och lejonen var roligast att titta på? Satt länst fram på delfinshowen och blev blöta av hopp från de fina fiskarna, till Magda och min förtjusning. Den nya linbanan gjorde iallafall succé, spännande och Adriano fick upptäcka och "hitta" många djur. Såg två björnar bada och lejonflocken på nära håll. Coolt. Adri red kamel. Eller kanel som han själv uttrycker det stolt. Sen kanske världens största lekparkkomplex, tänk om man varit där som barn!



Rockabilly Baby


Edith klappar killingar



TIGRAR!

Kompisar

Kusinkram!



Fyller 20+

Underbar dag igår när jag för sista gången fyllde 20+. Väcktes av en öm systerdotter som ropade "Ajaa, Ajaa!" och Adriano som kom och kröp upp hos mig. Frukost på sängen med sång. Adriano fick välja - det blev Lille Katt tätt följt av Ja må hon leva. Utebad på tinnisi 25 grader i både luft och vatten. Avslutade dagen med flyttpackning in i det sista. Bästa dagen!


Ladri

Snällaste killen just nu. Du och jag, Adri.

 

Buzz Lightyear flyger


Älska löpning

Aldrig en bra idé att gå ut å springa när man är sjuk. Men när Gabi behövde en milkompis till hennes första milpass utomhus så kunde jag bara inte banga. Magen skriker nu men det får det vara värt. Ca 3min kvar till jag ska få 9 timmars sömn för ovanlighetens skull. Spyfärdig och med hög puls ( 187 i slutet i 6-tempo...) sprang jag hela milen utan ont i benhinnorna. Underbart, nu vet jag att det äntligen går åt rätt håll. Även superCissi har också tagit sitt första joggpass idag sedan i början av mars, dock på blygsamma 500m. Men snart flåsar vi hela eliten i nacken, vänta bara.

Sträcka: 10.3 km

Tid: 1:01:51
Tempo: 6:01min/km
Medelpuls: 164
Maxpuls : 187 !!!!

SÅ VÄRT!

RSS 2.0