Treårskalas

Och vilket kalas! Denna födelsedag hade verkligen allt: Presentbricka på sängen med sång av skönstämmig familj, en halvt kaotisk morgon följt av en smått mer kaotisk tidig eftermiddag.


Tågtårtan under produktiom. Till höger på brickan ser ni loket.





Vi(red anm: Jag) hade hyrt en lokal från kl 13 och tänkte att en timme räcker för att förbereda för kalaset. Om det nu vore så väl... Tant Hasse hade glömt bort min bokning och vi lyckades smått panikslagna få tag på en som kunda få tag på honom som kom och öppnade åt oss 20min innan kalaset skulle börja. Bara sätta igång att möblera, duka bord, koka kaffe, blanda saft och bära in tårtorna som vi garnerat så fint i lekparken utanför. Vad vore en fest utan kaos? Som tur var var jag inte ensam om detta utan hade fin hjälp. Tågtårtan blev färdig i tid tack vare mormor Maria, tågtårtsspecialist och de första gästerna började droppa in vid kl 14. Tyvärr så har jag inte en enda bild från kalaset då min kamera blev kvar hemma - dessa kommer senare...






Fiskdamm, piñata, tårtor
och donuts i överflöd avverkades på 1-1½ timme innan barnen stack ut i lekparken för att leka. Totalt var vi runt 40-45 pers och alla barnen var glada och pigga av allt socker de erbjöds. Allt gick som smort! Adriano fick även överflöd av presenter, många som ännu inte hunnit öppnas. Han slocknade ikväll och fick ha bästa presenten kvar - kusin Tilda på besök i några dagar. Min lilla plutt på 6 år är så overkligt vuxen nu. Vi har gått igenom allt vi kan göra de här dagarna som inte kommer lida brist på aktiviteter. Adriano får vara hemma från dagis och jobbar jobbar kvällar/nätter istället, som idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0