Vuxenmobbing

Normalt är jag helt emot vuxenmobbing men ibland kan jag inte låta bli. Idag när Donald var på riktigt bra humör så passade jag och Adriano på att springa och hoppa runt med flöjtar framför Donald och spela så högt vi bara kunde. Jag förklarade för Adriano att det enda man gör i Peru är att spela flöjt och den enda musiken man hör är av flöjt. Sen gav vi Donald den lilla flöjten jag köpt som souvenir så han också fick vara med och spela. Hehe.


Kommentarer
Postat av: linda

hihi, alltså, Markus gillar ju grönt, eftersom han håller på Hammarby, så det är väl inte helt omöjligt om det blir en grön tripptrapp, vem vet :) Blir ingen rosa iallafall.



Det är ett märkligt sammanträffande, vi köpte bilbarnstolen och babybjörnen begagnat av några kompisar, så det finns fler som delar din/vår smak. Jag tänkte dessutom försöka kränga på Ulli de här sakerna nu nämligen.. Får se om vi har samma Mclaren vagn också, men det ser ut att få vänta. Vi fick köpa en Graco vagn billigt häromdagen som funkar bra den med, perfekt att ha i bilen och ta fram när man är på affären. Men det hindrar inte mig från att ta några varv på Mothercare i London.

2010-08-30 @ 08:41:10
URL: http://linmackblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0