Ett väl utfört arbete ger en inre tillfredsställelse och är den grund varpå samhället vilar.

Ibland glömmer man bort hur bra man har det när man är frisk. Att ikväll kunna lägga sig feberfri utan varken matsmärtor eller ledvärk är så underbart skönt, för att inte tala om hungerkänslor!

Vaknade imorse både far och jag av att vi mår bra nu, julafton till ära. Kanske den lugnaste och mest kravlösa julafton någonsin...?! Sov ut, öppnade några julklappar, kollade på mysteriet på greveholm, julsång och satte igång med jullunch. Besök på farfars grav, snölek, robotstol, Sara-tomte som blev avslöjad efter 3sek, Kalle, mer paket, snowraceråkningspremiär och snögubbebygg i Harbacken, Karl-Bertils jul, fika, filmer, småbråk å sova. Tillhör förresten den gruppen som sågar Kalle ankaklippningen och förstår inte varför man ska klippa bort saker som är annorlunda men knappast kränkande mot judar/mörkhyade. Börja med att ta bort alla pippifilmer eller dubba dem om riktigt nedlåtande mot negrer ska bort- a la min feta vita pappa är negerkung - och inte en svart docka i Kalle anka som för övrigt framställs som mycket smartare än den blonda vita, hur nu det kan vara kränkande.

Ett väl utfört arbete ger en inre tillfredsställelse och är den grund varpå samhället vilar. Förslag till Härnösands kommuns nya slogan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0