Tjejmilen 2011

En stund över- med internet - på tåget hem från Stockholm. Ingen tid till att blogga på kvällarna, då springer jag, jobbar eller sover, allt på så rullande schema som det går.

Tjejmilen 2011 blev som väntat en riktig tjejfest. Vi var nio brudar från jobbet som skulle springa och alla kämpade på som bara den i stekande sol och matchande rosa bomullströjor, så kul att se!

Själv tog jag ut mig riktigt bra från start till mål. Långsammare än förra året men kraftansträngningen så mycket högre, helt slut och 192 i puls vid målgång! Tiden diffade bara på några sekunder från Midnattsloppet. Vacker bana och bra uppslutning med människor kring men något trängre än förra året när jag stod på andra raden från början. Hade det inte varit för solen hade det varit ännu mer njutbart. Min egen hejaklack/uppjoggskompis bestod av Erik and only Erik. Inflationen i lopp som jag springer har dragit ner stödet på plats - dock är detta utlovat på halvmaran om 2veckor.

Firade loppet med "ett glas vin" på Thai boat, en kanonbra restaurang på en båt vid Skanstull. Är numera frälst i papayasallad tack vare Linda!



10km
51:51min
Tempo: 5.06min/km
Maxpuls: 192

RSS 2.0